Cum cumpar?

COMANDA PE SITE:

 

   

    Va puteti inregistra pe site-ul www.florariabroti.ro folosind butonul "Inregistrare cont" amplasat in partea din dreapta a paginii, dupa ce alegeti produsele, in cosul de cumparaturi. Dupa inregistrarea contului, va puteti loga pe site-ul nostru introducand datele dumneavoastra de inregistrare (email si parola) in caseta "Autentificare" pe care o gasiti in partea din dreapta a paginii. Informatiile completate in momentul inregistrarii contului (ex. adresa, numar de telefon, date de facturare pentru persoane juridice) vor fi utilizate ulterior pentru procesarea comenzii.

 

   Pentru a comanda un produs, apasati butonul PUNE IN COS din pagina produsului sau din pagina corespunzatoare categoriei de produse. Produsul este adaugat in acea clipa in cosul de cumparaturi.

 

   In momentul in care ati adaugat un produs in cos, sunteti directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici vedeti toate produsele adaugate, puteti modifica produsele si cantitatea comandata. Atentie: dupa modificarea cantitatilor trebuie sa apasati butonul ACTUALIZEAZA COS pentru a valida noua cantitate.

 

   Cand v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu mai trebuie modificate cantitatile sau produsele, apasati butonul COMANDATI, urmand a fi directionat pe pagina in care se stabileste modalitatea de plata si se confirma finalizarea comenzii.  Modalitatile de plata sunt ramburs sau online, prin ePayment. Pentru a finaliza comanda trebuie sa apasati butonul FINALIZARE COMANDA. In cazul in care alegeti varianta de plata prin card trebuie sa completati formularul specific ePayment pentru efectuarea platii. Daca optati pentru plata ramburs, contravaloarea comenzii va fi platita la livrare.

 

 

COMANDA TELEFONICA:

 Puteti efectua comenzi de la Floraria Broti si telefonic, apeland unul din numerele:

 

 

  • 0740 099 756 (magazin)
  • 0727 888 142